CNC metaal snijden geleverd binnen 5 dagen

Bij Batchforce leveren we binnen 5 dagen je CNC bewerking. Door onze wereldwijde supply chain is geen enkele uitdaging ons te groot, of te klein. Zo accepteren wij opdrachten van 1 tot 1000+ stuks CNC frezen. Wij managen je inkoop, productie status en orderadministratie. Vraag nu kosteloos een offerte aan.

Risico spreiden

1.500+ Leveranciers wereldwijd

Managed inkoop service

Dedicated specialist

Competatieve prijzen

Binnen 24 uur offerte

Wat is CNC metaal snijden?

CNC metaal snijden is het gebruik van Computer Numerical Control (CNC) machines om metalen werkstukken met precisie te snijden volgens digitale ontwerpen en instructies, waardoor efficiënte en nauwkeurige productie van metalen onderdelen mogelijk is voor diverse toepassingen.

Welkom bij Batchforce

Batchforce is een uitgebreid netwerk met meer dan 1500+ gespecialiseerde fabrikanten van CNC diensten wereldwijd. Hierdoor zijn we in staat om aan al uw productie behoeften te voldoen, ongeacht wat ze zijn. Of u nu op zoek bent naar een specifieke werkplaats of machine, wij hebben de mogelijkheid om te leveren wat u nodig heeft.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Bij Batchforce kun je terecht voor vrijwel alle soorten draai- en freeswerk en metaalbewerking. Van plaatbewerking en ponsen tot lasersnijden, lassen, walsen, boren, tappen en draadsnijden. Upload je opdracht en wij maken het mogelijk. Daarbij bieden we de meest competitieve prijzen.

"Niet alleen maar leveren maar ook vakkundig advies!"

Mark batchforce owner

Kostenefficiëntie

Geavanceerde technologieën worden gecombineerd met efficiënte processen. We bieden hierdoor hoogwaardige CNC draai- en freesdelen. Tegen de meest competitieve prijzen

Efficiënte logistiek

Dankzij onze digitale dienstverlening te verrijken met de data die jij nodig hebt, laten we je profiteren van snelle doorlooptijden, in-time, in-full.

Accurate leveringen

We stemmen onze expertise uitsluitend af met geavanceerde en geverifieerde productiepartners. Bij Batchforce ben je verzekerd van een juiste levering.

daniel-smyth-GxuHKLN2v44-unsplash(2)

Beschikbare materialen voor CNC draaien

Voorbeelden van materialen die bewerkt en/of aangevraagd kunnen worden zijn staal, aluminium, roestvrij staal, gereedschapsstaal,  kunststof en thermoplasten. En nog veel meer. Wanneer gewenst kunnen verschillende oppervlaktebehandelingen geselecteerd worden voor jouw producten.

Wij zijn niet je doorsnee leverancier, wij zijn je collega.

De relatie tussen mens en machine is in rap tempo aan het veranderen. Wij hebben daarom ons digitaal platform en algoritme gebouwd om jou te helpen.

Hoe anderen Batchforce ervaren

Bekijk onze DEMO

Wij zijn continu bezig met het verbeteren van onze CNC service daarom werken wij samen met:

Wij werken samen met gecertificeerde partners waardoor jouw CNC producten voldoen aan alle wettelijke eisen.